FELICIA K

Kategori: Shopping

Christmas Gift.

// ÖRONGODIS..

I ett av mina paket under granen låg dessa finingarna från Marc by Marc Jacobs..
(Finns på raglady.se om ni vill haffa ett par där.

Kontraster.

// JAG ÄR EN MÄNNISKA SOM VERKLIGEN FALLER FÖR LIVETS KONTRASTER..

Upp eller ner, mörkt eller ljust, höger eller vänster.. inget mitt emellan.
Jag kom på mig själv när jag satt mitt nyaste tillskott i parfymväg bland mina andra. Jag köper verkligen parfymer efter årstid eller hur jag mår osv. Så sjukt egentligen. Som den översta köpte jag i somras när det va varmt och livet bara flöt på liksom och nu hade jag önskat mig raka motsatsen, Black Opium i julklapp. Konstigt minst sagt! Dom båda luktar iallafall himmelskt, och kvinnligt. Älskar't!

klick klick!

// SHOPPING ONLINE..

Tanken var, att idag gå ut och trängas med typ resten av Sveriges befolkning på mellandagsrean.. but no.
Vaknade, tog en kopp kaffe och satt mig och bläddra igenom alla affärers hemsidor istället. Får vänta några dagar på leverans men ändå så värt! Här har ni iallafall vad jag klickat hem änsålänge.

BILD 1 & 2 FRÅN MANGO OCH BILD 3 FRÅN NELLY.. (Där har ni skorna jag pratade om också.)

Shop until you drop.

// MELLANDAGSREAN ÄR IGÅNG MINA VÄNNER..

Skynda att fynda online.. Jag har redan klickat hem ett par skor som det va 50% på. (Känner lyckan spridas i hela kroppen, hehe)
Ni ska få se bild när jag fått hem dom, det kan va snudd på perfektion på dom. ;)

JULKLAPPAR PART I.

// TO ME FROM MYSELF. Varje år köper jag alltid något jag velat ha länge till mig själv i julklapp. Sånt jag vill köpa själv och även ge mig själv. Som en slags bekräftelse eller som ett pris. Iallafall, detta året har jag köpt en skjorta från Lexington, en bikini från Triangl och lite produkter för ansiktet från Clarins. Jag skämmer bort mig själv ibland. Men med mina egna pengar jag jobbar för, så jag kallar det unnar mig eller varför inte bara, jag lever i nuet. Jag älskar att ge bort saker till mina nära & kära. Skämma bort dom, men nu i juletider är det ett ypperligt tillfälle att skämma bort dig själv också.

-

Har satt ihop ett litet collage till er som lite hjälp.. Snart jul och det är säkert många som inte har en aning om vad dom ska ge bort i julklapp ännu. Så här har ni lite tips för tjejer! Bara tagit saker jag själv kan tänka mig också så nu vet ni det ;) hehe Kommer sätta ihop ett för killar också så stay tuned. Puss

-

// HÄR ÄR MINA NYA ÄLSKLINGAR..

Letat så länge efter ett par stövlar till hösten/vintern.. Har stått mellan ett par Johnny Bulls eller dessa. Och när jag provat dessa dog jag direkt, följer vaderna perfekt och har fantastisk passform. Varför jag valde bruna och inte svarta var för att i mitt huvud finns bara outfits med bruna stövlar, hehe. Sen tycker jag att det "slitna" gör sig bäst på bruna.

-

// TAXFREE SHOPPING..

En kombination av pion, klassisk ros & magnolia. Klassisk men diskret.
Som att äta en blomma..

Ordinarie pris i butik är 755:- & jag gav 549:-. Himmelsk doft!

-

Gick förbi H&M igår och bara såg dessa hänga varförsig och bara tänkte hur snygga blir inte dom två ihop? Always a lot of color på mig när jag tränar själv.
Åker direkt ner i resväskan. Jag ska rocka strandpromenaderna klädd såhär.

-

// FRÃ…N ZARA..