FELICIA K

Kategori: Outfits

-

// SÅHÄR HAR JAG TRASKAT RUNT IDAG I KYLAN..

Tanken var en snabb fika med mamma innan hon skulle komma och färga håret hos mig men vi hann titta in i ett par butiker innan, innan vi fick panik på allt folk vill säga..

x2.

// DUBBELT UPP.

-

Here we go, full fart hela denna veckan.. Och bara EN månad kvar till julafton, sjukt mycket jag skulle vilja hinna innan dess men tyvärr inte kommer hinna med. Nu ska jag iallafall jobba lite, ikväll väntar massage hos bästa Stephanie & lite träning med min partner in crime efter det. Vi hörs ♡ puss puss

-

Använder just nu sönder skor som snart måste läggas undan för vintern.. Dessa tex, finns inte mycket som dessa inte passar till. Kan vara bland de bästa skoköp jag gjort någonsin faktiskt. Förutom att jag jobbat 10-14 idag så har jag gjort noll saker. Hörs imorgon! Ska till gbg en snabb sväng för lite IB. Taggad..

-

// SICKMODE ON..

Tredje dagen hemma från jobb idag.. Min hals vägrar ge med sig. Men ikväll ska jag iallafall ta mig utanför dörren och träffa några vänner och imorgon ska jag köra hem till mamma & pappa. Längtar som ett litet barn efter mammis famn..

-

// INTE MÃ…NGA FEL MED DENNA OUTFITEN..

Slitna jeans, herrskor & polotröja.. + en Celiné väska & en herr klocka (gärna en Hamilton.)
Såhär har jag gått klädd på jobbet idag, och ett tips hörreni, ska ni på typ en AW eller något efter jobbet så byt om till ett par kostymbralls istället, snyggt som in i bomben ;)

-

// TODAYS..

Måndag, bara namnet gör en deppig. Idag har jag varit på möte med banken, avslutat en del grejer med företaget och liknande. Sen hann jag med en liten runda i stan också, köpte lite nya grejer för resan. 5 days left.. Vad jag köpte lär ni väl få se framöver.

Nu: Fixa något att äta, packa then go go go, mot Malmö för träning. Hörs senare! <3