FELICIA K

- FRÃ…N OCH MED DÃ… -

<b>// LONG TIME NO SEE..</b> 

Hej kompisar! Kanske dax att ta upp dethär med bloggen igen? <i>Hehe.. </i> 

Dock får vi se hur det blir med det i fortsättningen, men nu är det ju sommar - sol - resor & underbara dagar. 

Alltså mycket att dela med mig av ;) 

xxxx

Senast jag skrev va på min födelsedag, som jag spenderade.. <i>såklart..</i> på bästa vis med nära & kära. Nu är jag 21år gammal och lever livet, jag tror att jag just nu har den bästa tiden i mitt liv, <b>änsålänge..</b> Jag bor fortfarande i Malmö, där jag STORTRIVS - dock siktar jag alltid högre och drömmer om att en dag komma längre. Men för stunden är <b>detta</b> platsen jag vill vara på. Jag vet att detta inte är staden där jag har min trygghet med mamma & pappa, jag vet att jag varje dag får stå på egna ben och ta egna beslut. Men jag <b>valde</b> att flytta hit. Och det valet är det ett av de bästa jag gjort. Jag har fått vänner för livet, erfarenhet som kan ta mig längre och en självkänsla hög som berg. 

Just för tillfället har jag satt "frisörkarriären" åt sidan och valt att fullfölja min barndomsdröm - innebandyn. Eufforin jag känner när jag springer efter bollen är <b>oslagbar</b>. Adrenalinet jag känner pumpa i bröstet när det är match är något jag aldrig skulle byta ut. Och detta året ska jag få göra det på heltid, i Svenska Superligan med mina <i>bästa</i> tjejer i Malmö FBC. - för vi tog steget upp till eliten. 

Sedan vi hördes av sist har jag verkligen gjort SÅ mycket som jag borde nämna men som hade tagit mig hela natten att berätta. Men något jag inte kan hålla tillbaka på är mitt första <i>The time of my life-moment</i>. SUMMERBURST i Göteborg. Hela den helgen är något utav det bästa jag har upplevt i mitt liv. När du står där bland 33.000 människor på Ullevi och musiken pumpar ut i dina ådror försvinner allt runt omkring dig, huvudet rensas och det är bara du själv och ingen annan där. Du bara följer med, kroppen hoppar upp & ner och du kan verkligen inte sluta le. <b>Du blir hög på livet!</b>

Och nu i fredags var det årets gladaste, ljusaste och färggladaste dag - <b>Midsommar!</b> Den spenderade jag hemma hos mig med min allra bästa vän. Vi åt & drack gott, dansade och sjöng i våra kransar och bara firade att sommaren äntligen är här.

<b>Sommaren är verkligen här nu, det är den 21 juni 2015 - dom bästa månaderna ligger framför våra fötter.</b>

Ska försöka blogga mer, <i>ska verkligen verkligen försöka - Vi hörs!</i> KRAM

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas