FELICIA K

-

// OLDIES BUT GOLDIES..

Bildbomb av gamla klassiker i mitt album.. Måste bara säga hur skönt det är att vara tillbaka på jobbet, fortfarande förkyld som fasiken men ändå. Alla kunder <3 är underbara!

Nu ska jag bädda ner mig och sätta på ett avsnitt PH, lite hatkärlek åt det programmet men kan ändå inte sluta titta. Gonatt på er, lovie.

-

// HÄR ÄR MINA NYA ÄLSKLINGAR..

Letat så länge efter ett par stövlar till hösten/vintern.. Har stått mellan ett par Johnny Bulls eller dessa. Och när jag provat dessa dog jag direkt, följer vaderna perfekt och har fantastisk passform. Varför jag valde bruna och inte svarta var för att i mitt huvud finns bara outfits med bruna stövlar, hehe. Sen tycker jag att det "slitna" gör sig bäst på bruna.

-

// SICKMODE ON..

Tredje dagen hemma från jobb idag.. Min hals vägrar ge med sig. Men ikväll ska jag iallafall ta mig utanför dörren och träffa några vänner och imorgon ska jag köra hem till mamma & pappa. Längtar som ett litet barn efter mammis famn..

-

// I MITT BADRUMSSKÅP..

Tänkte det är säkert många som undrar.. Vi frisörer ska ju vara snygga i håret 24/7, vi ska använda rätt produkter osv. Men ibland är det inte alltid så enkelt, allas hår är olika. Men iallafall, här har jag satt ihop lite produkter för dig med torrt och lite slitet hår, (som mitt) då jag testar olika färger, produkter och stylar det varje dag så slits mitt hår super mycket, därför behöver vi med denna hårkvalitén mer vård än andra. Tänk på det!

1. 2. 3. 4. // HÅROLJOR från Matrix, Oroflusido, Goldwell & Keune 5. // BALSAM FRÅN KERASTASE 6. 7. // SCHAMPO FRÅN KERASTASE 8. // INPACKNING från Keune 9. // SCHAMPO från Keune.

-

// EN LITEN TILLBAKA BLICK DENNA REGNIGA TORSDAG..

Under mina första dagar i Malmö.. då jag bara gick och gick och gick, typ. Hitta rätt, känna sig hemma och lokalisera sig. Nu är staden mitt hem sedan 2 månader tillbaka och jag är kär.

-

// INTE MÅNGA FEL MED DENNA OUTFITEN..

Slitna jeans, herrskor & polotröja.. + en Celiné väska & en herr klocka (gärna en Hamilton.)
Såhär har jag gått klädd på jobbet idag, och ett tips hörreni, ska ni på typ en AW eller något efter jobbet så byt om till ett par kostymbralls istället, snyggt som in i bomben ;)

-

..Har det hänt så himla mycket.. Ni anar inte! Jag är nu bosatt i Malmö på heltid i min alldeles egna lägenhet. Jag jobbar fortfarande som frisör på Malmös bästa salong och livet rullar verkligen på kan man säga. Bloggen, mina tankar och mitt kreativa skapande (förutom det jag skapar på jobbet vill säga..) har jag fått lägga lite på is ett tag då jag inte haft tillgång till internet och sådär. Men nu är tanken att börja igen. Upplägget blir lite desamma som innan, dvs. mycket bilder, träning, mode & min vardag. Jag vet att det finns haters därute och det bryr jag mig faktiskt inte ett dugg om. Jag bloggar ju för mig själv och dom som väljer att följa mig, och ingen annan. Hoppas ni fortfarande är med mig. / xoxo.

Upp